Boutique Braşov - WatchShop - 0723 644 486 contact@boutiquebrasov.ro

Ceas Casio European Elegant BEM506L-1AV – Leather Black

Ceas Casio European Elegant BEM506L-1AV – Leather Black

732.00 lei 450.00 lei

Momentan, produsul nu mai este pe stoc. Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Stoc epuizat

Materialul din care sunt realizate carcasa şi capacul carcasei, este oţel inoxidabil (Stainless Steel). Cureaua este monocoloră, neagra, realizată din piele (Genuine leather). Aspectul carcasei este  mat, iar pe capacul acesteia  se găsesc inscripţionate: brandul, materialul, rezistenţa la apă şi seria unică a produsului (BEM506L-1AV). Prin intermediul seriei, se poate verifica autenticitatea produsului, pe site-ul oficial al producătorului: http://www.casio-intl.com.

Cadranul ceasului are culoarea neagră iar indecşii orari sunt tip index. Indicatoarele cu care este prevăzut ceasul sunt: data lunii, orar, minutar, secundar, ziua saptamanii  și funcția cronograf care poate folosi la diverse contorizări, timpi intermediari și timp circuit. Toate aceste funcţii, dau ceasului denumirea „Chrongraph”. Geamul ceasului este confecţionat din cristal mineral, rezistent la şocuri şi tratat cu un strat antireflex care asigură citirea uşoară. Vezi specificaţii complete în tab-ul Informaţii adiţionale.

Informații suplimentare

Cod referinţă

Culoare Brățară

,

Diametru carcasă

Formă carcasă

Material carcasă

Rezistență la apă

Geam

Culoare cadran

Material Brăţara

Calibrul mecanismului

Funcţii

, ,

IMG_0055     IMG_0290     IMG_0291

IMG_0292

SKU: BEM506L-1AV - Need Help? Contact Us Leave Feedback

Category:

INFORMAȚII

Comandă

Ceas Casio European Elegant BEM506L-1AV – Leather Black

Valoarea acestui produs include TVA. Stocul şi pretul produselor sunt actualizate în timp real. Va punem la dispoziţie patru posibilităţi de comandă pentru a achiziţionarea produselor:  

1. Comanda online – apăsaţi butonul “Adaugă în coş” pentru fiecare din ceasurile dorite, în coşul de cumparaturi apăsaţi butonul “Finalizează Comanda”, completaţi detaliile comenzii dumneavoastră şi finalizaţi comanda. Click aici dacă ai nevoie de suport.  

2. Comanda prin email – Puteţi comanda produsele dorite şi trimiţînd un e-mail la adresa contact@boutiquebrasov.ro , în care să indicaţi codurile produselor pe care doriţi să le cumparati, plus datele dvs de contact, şi veti fi contactat cât mai curând de catre un agent de vanzări din echipa boutiquebrasov.ro. 3. Comanda telefonică – sunaţi la 0723-644.486 sau 0747-623.835 şi vorbiţi cu unul dintre consultanţii noştri.

3. Comanda facebook – pentru a face o comandă pe facebook, accesaţi pagina noastră oficială Boutique Brasov.

Livrare și plată

Livrarea produselor se face oriunde în Romania prin firma de curierat Fan Courier Express, costurile aferente fiind suportate de către boutiquebrasov.ro. Produsul comandat ajunge la dvs. în 24-48 de ore, de obicei următoarea zi lucratoare. Puteţi specifica în comanda, adresa de domiciliu sau de la serviciu, în cazul în care nu sunteti acasă. Dacă doriţi să primiţi produsele comandate într-o anumită zi, puteti sa specificati acest lucru la plasarea comenzii, şi vom înainta informaţiile firmei de curierat. Modalitaţi de Plată Vă punem la dispoziţie urmatoarele modalităţi de plată, pentru comenzile dumneavoastră la Boutique Brasov: a. Ramburs (la ridicarea coletului): În momentul în care primiţi produsul, plata se face direct curierului. b. Prin virament bancar (ordin de plată). Coletul este trimis după finalizarea viramentului.

Autenticitate

Toate produsele sunt noi, autentice, prezintă cutie proprie şi sunt vândute împreuna cu certificatul de autenticitate. Aveţi garanţia că achizitionaţi un produs de calitate, identic cu fotografiile şi specificatiile de pe site. Pentru cazul unui retur sau schimb, citeşte politica noastră Schimburi şi Retururi.

În acest document găseşti informaţii despre modul de reglare a funcţiilor, utilizarea şi întreţinerea ceasului. Citeşte / Descarcă.

Află:

  • cum să reglezi funcţiile ceasului tău ( Analog / Multifunction / Chronograf )
  • cum poţi folosi produsul în apă ( Tabel de valori )
  • când trebuie să mergi la un ceasornicar  ( înlocuire garnituri / indicele End Of Life)
  • cum să întreţii ceasul în condiţii optime