Boutique Braşov - WatchShop - 0723 644 486 contact@boutiquebrasov.ro

Ceas Fossil Retro Traveler AM4466 Resin White

Ceas Fossil Retro Traveler AM4466 Resin White

635.00 lei 499.00 lei

Momentan, produsul nu mai este pe stoc. Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Stoc epuizat

Materialul din care sunt realizate brăţara, carcasa şi capacul carcasei, este oţel inoxidabil placat (Stainless Steel – Resin). Brăţara este monocoloră, albă, mată, iar zalele pot fi îndepartate pentru ajustarea dimensiunii. Tipul de închidere al brăţării este de tip fluture, cu sistem de siguranţă push-pin. Aspectul carcasei este  mat, iar pe capacul acesteia  se găsesc inscripţionate: brandul, materialul, rezistenţa la apă şi seria unică a produsului (AM4466). Prin intermediul seriei, se poate verifica autenticitatea produsului, pe site-ul oficial al producătorului: www.fossil.com.

Cadranul ceasului are culoarea albă iar indecşii orari se găsesc ca şi liniuțe. Afișajul este analog, cu indicatoarele centrale: orar, minutar, secundar; și data lunii. Toate aceste funcţii, dau ceasului denumirea „Three Hand”. Geamul ceasului este confecţionat din cristal mineral, rezistent la şocuri şi tratat cu un strat antireflex care asigură citirea uşoară. Inelul este încrustat cu 120 pietre. Vezi specificaţii complete în tab-ul Informaţii adiţionale.

Informații suplimentare

Cod referinţă

Culoare Brățară

Diametru carcasă

Formă carcasă

Material carcasă

Rezistență la apă
Geam

Culoare cadran

Material Brăţara

Calibrul mecanismului

Funcţii

* Click pentru marire

ceas fossil es3246     ceas fossil AM4466

SKU: AM4466 - Need Help? Contact Us Leave Feedback

Categories: , ,

Tags: , , , , , ,

INFORMAȚII

Comandă

Ceas Fossil Retro Traveler AM4466 Resin White

Valoarea acestui produs include TVA. Stocul şi pretul produselor sunt actualizate în timp real.

Va punem la dispoziţie trei posibilităţi de comandă pentru a achiziţionarea produselor:

 1. Comanda online – apăsaţi butonul “Adaugă în coş” pentru fiecare din ceasurile dorite, în coşul de cumparaturi apăsaţi butonul “Finalizează Comanda”, completaţi detaliile comenzii dumneavoastră şi finalizaţi comanda. Click aici dacă ai nevoie de suport.

 2. Comanda prin email – Puteţi comanda produsele dorite şi trimiţînd un e-mail la adresa contact@boutiquebrasov.ro , în care să indicaţi codurile produselor pe care doriţi să le cumparati, plus datele dvs de contact, şi veti fi contactat cât mai curând de catre un agent de vanzări din echipa boutiquebrasov.ro.

3. Comanda telefonică – sunaţi la 0723-644.486 sau 0747-623.835 şi vorbiţi cu unul dintre consultanţii noştri.

4. Comanda facebook – pentru a face o comandă pe facebook, accesaţi pagina noastră oficială Boutique Brasov.

Livrare și plată

Livrarea produselor se face oriunde în Romania prin firma de curierat Fan Courier Express, costurile aferente fiind suportate de către boutiquebrasov.ro.

Produsul comandat ajunge la dvs. în 24-48 de ore, de obicei următoarea zi lucratoare. Puteţi specifica în comanda, adresa de domiciliu sau de la serviciu, în cazul în care nu sunteti acasă. Dacă doriţi să primiţi produsele comandate într-o anumită zi, puteti sa specificati acest lucru la plasarea comenzii, şi vom înainta informaţiile firmei de curierat.

Modalitaţi de Plată

Vă punem la dispoziţie urmatoarele modalităţi de plată, pentru comenzile dumneavoastră la Boutique Brasov:

a. Ramburs (la ridicarea coletului): În momentul în care primiţi produsul, plata se face direct curierului.

b. Prin virament bancar (ordin de plată). Coletul este trimis după finalizarea viramentului.

Autenticitate

Toate produsele sunt noi, autentice, prezintă cutie proprie şi sunt vândute împreuna cu certificatul de autenticitate. Aveţi garanţia că achizitionaţi un produs de calitate, identic cu fotografiile şi specificatiile de pe site.

Pentru cazul unui retur sau schimb, citeşte politica noastră Schimburi şi Retururi.

 

brend_79_FOSSIL

Sufletul companiei Fossil, este puternic definit prin clienţi, produse, şi cultură. Reprezentând conceptul de cool – accesibil, identitatea Fossil este ancorată în stilul autentic vintage, combinat cu un spirit creativ şi un simţ al umorului care se extind asupra tuturo produselor, desing-urilor unul şi unul sau asupra modului unic şi original de prezentare a ambalajului. Fossil crează produse potrivite oricui, moderne sau vintage, idei simple şi totuşi captivante, toate acestea reflectând logo-ul firmei „Long Live Vintage™”.

Fondat în anul 1984, Fossil a fost primul brand american care a adus ceasurilor de mană valoare şi stil, transformând conceptul de măsură a timpului, de la obiecte pur funcţionale, la adevărate piese must-have pentru încheietură. Încă de atunci, Fossil se află întotdeauna în avangardă, fie în termeni de tehnologie, fie în alegerea materialelor sau a design-ului. Compania Fossil produce o gamă extinsă de produse proprii, sub nume ca: FOSSIL®, RELIC®, MW®, MW MICHELE®, MOBILEWEAR™ şi ZODIAC® sau în accord de licenţă, pentru brand-uri prestigioase ca: MICHAEL MICHAEL KORS®,  MARC® by MARC JACOBS,  ADIDAS®, BURBERRY®, DIESEL®, DKNY®, CALLAWAY GOLF®, COLUMBIA SPORTSWEAR® şi EMPORIO ARMANI®. După şase ani de activitate, în 1990,  Fossil şi-a extis domeniul de activitate, lansând o linie de accesorii, incluzând genţi de mană, curele, accesorii mici din piele, ochelari de soare, bijuterii, iar ulterior chiar o linie de haine, bine dezvoltată astăzi. Deasemenea, Fossil se mândreşte cu tehnologii proprii ale unor produse, incluzând tehnologia BIG TIC® dezvoltată în 1998 sau tehnologia TWIST care aşteaptă să fie brevetată. Ceasurile Fossil din gama Twist prezinta in interiorul carcasei doua mecanisme separate: unul automatic ce pune in functiune secundarul si unul quartz ce alimenteaza orarul si minutarul.

Echipa Fossil este formată din designeri renumiţi, care studiază constant pentru a câştiga inspiraţie şi pentru a scoate în evidenţă cele mai noi trenduri în modă dar şi în stilul de viaţă, totul pentru a aduce clienţilor cele mai inovative şi unice produse dar şi pentru a oferii companiei consecvenţă şi cea mai buna imagine.

În ceea ce priveşte ambalajul unic pentru ceasurie Fossil, începând din anul 2006, au avut loc o serie de competiţii sub numele “Tinspiration”, împrejurul Satelor Unite, la care au participat  numeroşi designeri şi graficieni, care şi-au lasat amprenta artistică pe faimoasele “conserve” de tablă. Aceste cutii emblematice sunt menite să transmită un mesaj amuzant dar vintage şi sunt vazute de client ca adevărate piese de colecţie, târguite în toată lumea, în, magazine de antichităţi, târguri de vechituri sau chiar pe site-uri precum eBay.

La nivel internaţional, produsele marca Fossil sunt comercializate în peste 90 de ţări, în magazine partenere sau magazinele proprii Fossil. În anul 2001, existau deja trei locaţii distincte localizate în Bienne, Elveţia. Prin această achiziţie, Fossil a obţinut preţioase posibilităţi în ceea ce priveşte designul, sursele şi producţia, necesare pentru a intra in business-ul marca Swiss.

Toate realizările atinse de-a lungul celor 30 de ani de activitate, au făcut din brand-ul Fossil, una din cele mai innovative companii de pe piaţă, şi în prezent continuă să depăşească importante bariere ale design-ului, inovaţiei sau tehnologiei, toate acestea simbolizate prin două cuvinte cheie: produse şi clienţi. WHAT VINTAGE ARE YOU?™, acesta este motto-ul reprezentând inima şi sufletul companiei Fossil.

Vizitează site-ul official Fossil aici: www.fossil.com

În acest document găseşti informaţii despre modul de reglare a funcţiilor, utilizarea şi întreţinerea ceasului. Citeşte / Descarcă.

Află:

  • cum să reglezi funcţiile ceasului tău ( Analog / Multifunction / Chronograf )
  • cum poţi folosi produsul în apă ( Tabel de valori )
  • când trebuie să mergi la un ceasornicar  ( înlocuire garnituri / indicele End Of Life)
  • cum să întreţii ceasul în condiţii optime