Boutique Braşov - WatchShop - 0723 644 486 contact@boutiquebrasov.ro

Colecția de ceasuri Fossil Swiss Made

De câteva secole, ceasurile de mână Swiss Made, sunt cunoscute ca fiind accesorile de cea mai înaltă calitate din întreaga lume. Lucrate manual cu acuratețe și râvnite intens de iubitorii de ceasuri, aceste obiecte de măsurare a timpului, au setat un standard al calității pur și simplu de neegalat.

 

 

Combinând ingineria Elvețiană cu ingenuitatea Americană, în anul 2013, a avut loc debutul primei colecții de lux ”Fossil Swiss”. Din tradiția elvețiană și din creativitatea și design-ul inovativ al companiei Fossil, a rezultat o celecție unică, de lux. Lasă-te convins, prin video-ul care urmează, de măiestria cu care fiecare componentă este prelucrată.

 

 .

.

Dacă te-ai gândit să achiziționezi un exemplar din această colecție de ceasuri Fossil, cu siguranță personalității și stilului tău de viață, i s-ar potrivi perfect câteva tips-uri are te vor ajuta să păstrezi micul tău accesoriu de lux, într-o condiție impecabilă, la propriu ”ca scos din cutie”, la fiecare purtare.

 

 

  • Ceasul tău este proiectat să reziste la apă, la o valoare de minim 5 Atmosfere, cu toate acestea, este recomandat să îl scutești de băi în piscină sau chiar scufundări. De-a lungul timpului, garniturile ceasului se uzează dacă nu le schimbi periodic, iar apa care pătrunde în interiorul lui, poate cauza uzuri.
  • Curăță ceasul doar cu un material moale și apă curată. Dacă acesta are o brățară metalică, este recomandat să îl cureți periodic. Nu depozita mai multe ceasuri în aceeași cutie, acestea se zgârie reciproc.
  • Încearcă să eviți expunerea directă a ceasului la termperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate și asigură-te că faci o vizită la ceasornicar o dată la doi ani, pentru o scurtă revizie care îți va asigura longevitate și o experiență plăcută la purtarea accesoriului tău preferat.

 

Pe lângă aceste reguli simple, de bază, în documentul de mai jos vei găsii o serie mai lungă de sfaturi, prin care   îți vei ajuta accesoriul să funcționeze și să arate perfect, ani la rând.

.

.

Deschide Pdf

0 Comments

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: