Boutique Braşov - WatchShop - 0723 644 486 contact@boutiquebrasov.ro

Brandul Fossil – Istoric

Sufletul companiei Fossil, este puternic definit prin clienţi, produse, şi cultură. Reprezentând conceptul de cool – accesibil, identitatea Fossil este ancorată în stilul autentic vintage, combinat cu un spirit creativ şi un simţ al umorului care se extind asupra tuturor produselor, desing-urilor unul şi unul sau asupra modului unic şi original de prezentare a ambalajului. Fossil crează produse potrivite oricui, moderne sau vintage, idei simple şi totuşi captivante, toate acestea reflectând logo-ul firmei „Long Live Vintage™”.

Fondat în anul 1984, Fossil a fost primul brand american care a adus ceasurilor de mană valoare şi stil, transformând conceptul de măsură a timpului, de la obiecte pur funcţionale, la adevărate piese must-have pentru încheietură. Încă de atunci, Fossil se află întotdeauna în avangardă, fie în termeni de tehnologie, fie în alegerea materialelor sau a design-ului. Compania Fossil produce o gamă extinsă de produse proprii, sub nume ca: FOSSIL®, RELIC®, MW®, MW MICHELE®, MOBILEWEAR™ şi ZODIAC® sau în accord de licenţă, pentru brand-uri prestigioase ca: MICHAEL MICHAEL KORS®,  MARC® by MARC JACOBS,  ADIDAS®, BURBERRY®, DIESEL®, DKNY®, CALLAWAY GOLF®, COLUMBIA SPORTSWEAR® şi EMPORIO ARMANI®.

După şase ani de activitate, în 1990,  Fossil şi-a extis domeniul de activitate, lansând o linie de accesorii, incluzând genţi de mană, curele, accesorii mici din piele, ochelari de soare, bijuterii, iar ulterior chiar o linie de haine, bine dezvoltată astăzi. Deasemenea, Fossil se mândreşte cu tehnologii proprii ale unor produse, incluzând tehnologia BIG TIC® dezvoltată în 1998 sau tehnologia TWIST care aşteaptă să fie brevetată. Ceasurile Fossil din gama Twist prezinta in interiorul carcasei doua mecanisme separate: unul automatic ce pune in functiune secundarul si unul quartz ce alimenteaza orarul si minutarul.

Echipa Fossil este formată din designeri renumiţi, care studiază constant pentru a câştiga inspiraţie şi pentru a scoate în evidenţă cele mai noi trenduri în modă dar şi în stilul de viaţă, totul pentru a aduce clienţilor cele mai inovative şi unice produse dar şi pentru a oferii companiei consecvenţă şi cea mai buna imagine.

În ceea ce priveşte ambalajul unic pentru ceasurie Fossil, începând din anul 2006, au avut loc o serie de competiţii sub numele “Tinspiration”, împrejurul Satelor Unite, la care au participat  numeroşi designeri şi graficieni, care şi-au lasat amprenta artistică pe faimoasele “conserve” de tablă. Aceste cutii emblematice sunt menite să transmită un mesaj amuzant dar vintage şi sunt vazute de client ca adevărate piese de colecţie, târguite în toată lumea, în, magazine de antichităţi, târguri de vechituri sau chiar pe site-uri precum eBay.

La nivel internaţional, produsele marca Fossil sunt comercializate în peste 90 de ţări, în magazine partenere sau magazinele proprii Fossil. În anul 2001, existau deja trei locaţii distincte localizate în Bienne, Elveţia. Prin această achiziţie, Fossil a obţinut preţioase posibilităţi în ceea ce priveşte designul, sursele şi producţia, necesare pentru a intra in business-ul marca Swiss.

Toate realizările atinse de-a lungul celor 30 de ani de activitate, au făcut din Brandul Fossil, una din cele mai innovative companii de pe piaţă, şi în prezent continuă să depăşească importante bariere ale design-ului, inovaţiei sau tehnologiei, toate acestea simbolizate prin două cuvinte cheie: produse şi clienţi. WHAT VINTAGE ARE YOU?™, acesta este motto-ul reprezentând inima şi sufletul companiei Fossil.

Noi iubim Brandul Fossil

Vizitează site-ul official Fossil aici: www.fossil.com

0 Comments

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: